Könyvhét 2023
SZERZŐI KIADÁS
PROFI MÓDON
Tandori Dezső
TANDORI SZUBJEKTÍV
Csokonai Attila
SZABADMATT
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
SZERZŐI KIADÁS<br>PROFI MÓDON Tandori Dezső <br> TANDORI SZUBJEKTÍV Csokonai Attila <br> SZABADMATT Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek...
Programok
    1 - 10 / 1655      Következő »    Utolsó »  

Idén ismét hatalmas szeretettel, rengeteg mesekönyvvel, regénnyel, foglalkoztatóval, albummal, lapozóval, színezővel és persze ÓRIÁSI kedvezményekkel várunk a 6színben (1066 Budapest, Jókai utca 6.), a Móra Raktárvásáron!

Sok szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket játékos szórakoztató programokkal és könyvbemutatókkal a Gyerekszínpadon, a standunknál pedig könyvújdonságokkal és dedikálással, a 94. Ünnepi Könyvhéten a budapesti Dunakorzón található 59-es standon 2023.06.08. - 06.12. között.

A Kálvin Kiadó és a Drogkutató Intézet szeretettel meghívja Bajcsi Norbert Szenvedéllyel. Utam a drogoktól a velünk élő Istenig című könyvének bemutatójára.

A Kaposvári Könyvhéten dedikálja Csokonai Attila Szabadmatt című kötetét június 8-án, 14.30 órától – a helyszín: Kaposvár, Nagy Imre tér.

Balatonfüred, Vaszary kert, 2023. június 9. 17.30 óra

2023. május 11. – Szeged, Deák F. utca 18.

A Magyar Fotótörténeti Társaság meghívója a Műtárgyfényképezés és múzeumi fotográfia című  konferenciára és műhely-beszélgetésre.

Jazzköltészet a Jedermann Kávézóban – 2023. április 12.

A TINTA Könyvkiadó, mint a legnagyobb hazai nyelvészeti kiadó, 5 millió Ft-os keretösszeggel könyv- és könyvtárbővítési pályázati alapot hozott létre.

December 16-án, 18.00 órakor a szerzővel és Mező Misi zenésszel Juhász Anna irodalmár beszélget, a programon a versek mellett kapcsolódó zene-szólamok is várhatóak.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése


Tandori SzubjektívSzabadmattÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó lesz
Belépés