Móra Kiadó
újdonságok
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br> újdonságok Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Csibi<br>tűzoltó lesz
Kiemelt

Könyvhét az őszi könyves szezonra

2020.09.24.

A Könyvhét 10000 példányban megjelenő őszi számának lapzártája október 1-je.
Őszi számunk is izgalmas könyvszakmai időszakban jelenik meg.  A koronavírus-járvány miatt a nagyobb könyves rendezvények az online térben is jelen lesznek, amellett, hogy a hozzájuk kapcsolódó, kisebb események egy része – dedikálások, könyvbemutatók könyvesboltokban – a közönség személyes részvételére is számít. A kiadói élet sem áll le, októberben már a karácsonyi könyvvásárra szánt művek egy része is megjelenik.
Mozgalmas könyves ősz elébe nézünk, sok eseménnyel, könyvvel: jó lehetőséget nyújt a sokaságból kitűnni az október 14-én megjelenő Könyvhétben történő hirdetés is.
Az újságos standok kínálata is bizonyítja, hogy a nyomtatott sajtó – némely laptípus nehézségei ellenére – mindmáig megőrizte magas presztízsét, mert nyomtatásban megjelenni szerzőnek, szereplőnek, hirdetőnek egyaránt vonzó.
A nyomtatásban megjelenő hirdetések nem tűnnek el egy kattintásra, nem mennek ki a formájukból, megtartják helyüket.
A több mint húsz éve folyamatosan megjelenő Könyvhetet olvasói ismerik, szeretik, mert a műnyomó papíron megjelenő igényes könyves újság oldalain íróinterjúk, recenziók olvashatók – és a könyves hirdetéseket is hasznosnak ítélik meg a közvetített információk miatt. A hirdetési feltételekről a Médiaajánlat menüpontban lehet részleteket megtudni. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető. AZ ARCHÍVUM KINCSEIBŐL sorozatunk Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/konyv7/ – követhető nyomon.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/3. szám címlapjaÉS Páratlan oldal
Belépés