Osvát Ernő
Aforizmák
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
A hosszú hajú
királykisasszony
A hanta banda -
Őskori kaland
Osvát Ernő <br> Aforizmák Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék A hosszú hajú <br> királykisasszony A hanta banda -<br>Őskori kaland
Előfizetés

A Könyvhét 2. félévi 2 száma június 30-ig előfizethető 1200 Ft-ért.

Könyvhét előfizetési felhívás

A Könyvhét 2019-ben is 4 alkalommal jelenik meg, mint tavaly, sorrendben így: a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra, az Ünnepi Könyvhétre, az Őszi szezonra és a Karácsonyi Könyvvásárra.

2019-ben előfizetői díjunk változatlan: mint már évek óta, idén is 2400 Ft-ért fizetheti elő a Könyvhetet, így részesülhet abban az előnyben és kényelemben, hogy a megjelenéssel egy időben házhoz viszi a lapot a kézbesítő, mi pedig köszönhetjük Önnek, hogy előfizetésével támogatja a Könyvhét megjelentetését.

Az előfizetés módja: amennyiben lapunkra igényt tart, az egy évi előfizetés díját – 2400 Ft-ot átutalhatja a K&H Bank 10201006-50039221 sz. bankszámlánkra.

Kérjük, hogy pontosan töltsék ki a banki átutalás közlemény rovatát, mert az előfizetési díj beérkezését követően az ott szereplő névre, címre küldjük el számlánkat.

(Az átfutási idő: a banki utalás rövid idő alatt megjelenik a bankszámlánkon, ehhez adódik még a visszaigazoló számla kiküldésének kb. egy hetes időszaka, ezt az időszakot követően a postázott, utalt összegről meg kell érkeznie visszaigazoló számlánknak. Ha nem így történne, kérjük, jelezze azt e-mail címünkön - konyvhet@t-online.hu -, vagy a +36 1 2099140 telefonszámon.)

Ha átutalásos számla alapján, vagy postai csekk útján kívánja utalni az előfizetési díjat, kérjük, jelezze fenti elérhetőségeinken (leggyorsabban az e-mail ér célba), és postázni fogjuk Önnek.

A Könyvhét minden lapszáma pdf fájlban letölthető az Archívum menüpontban
A Könyvhét húszéves története idekattintva olvasható
A Könyvhét előfizetését e-mailben idekattintva megrendelheti

Budapest, 2019.

Könyvhét szerkesztősége

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:A Könyvhét 2019/3. számaÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés