Könyvhét 2023
KARÁCSONYI
CSOMAGAKCIÓ
SZERZŐI KIADÁS
PROFI MÓDON
Tandori Dezső
TANDORI SZUBJEKTÍV
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
KARÁCSONYI<br>CSOMAGAKCIÓ SZERZŐI KIADÁS<br>PROFI MÓDON Tandori Dezső <br> TANDORI SZUBJEKTÍV Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek...
Könyvhét.hu online

Rendkívüli hír az Asterix kiadójától

Móra Kiadó - 2023.01.19.

Új író folytatja az az Asterix-sorozatot. Jean-Yves Ferri helyett a következő, 2023 októberében megjelenő részt, FabCaro jegyzi.

Az előzőhöz hasonlóan az új író is kimondottan sokoldalú alkotó: képregényeket rajzol, forgatókönyveket ír, Fabrice Caro néven több regény szerzője, valamint saját rockzenekarával, rendszeresen fellép, s már három lemeze is megjelent.

A hírhez kapcsolódóan megjelent mintaoldal (amiről csak annyit árultak el, hogy kapcsolódik a készülő epizódhoz) alapján úgy tűnik, ezúttal sem hagyják Obelixet békésen vadkant enni.

Az alkotók és a magyar rajongók számára egyaránt izgalmasnak ígérkezik a február, hiszen ekkor kerül a mozikba az új Asterix film, Asterix és Obelix – A középső birodalom címmel.

A film különlegessége, hogy ezúttal nem Gérard Depardieu alakítja Obelixet, viszont szerepet kap benne a bosnyák és horvát származású, svéd válogatott labdarúgó, Zlatan Ibrahimovic, aki jelenleg az olasz élvonalban szereplő AC Milan játékosa.

A filmről bővebben itt

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Rovat további hírei:
Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Móra 12 04KőszeghyTandori SzubjektívSzabadmattÉS Páratlan oldalA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó lesz
Belépés