Könyvhét 2023
KARÁCSONYI
CSOMAGAKCIÓ
SZERZŐI KIADÁS
PROFI MÓDON
Tandori Dezső
TANDORI SZUBJEKTÍV
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
KARÁCSONYI<br>CSOMAGAKCIÓ SZERZŐI KIADÁS<br>PROFI MÓDON Tandori Dezső <br> TANDORI SZUBJEKTÍV Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek...
Programok

Borzongató ifjúsági irodalom - Kinek? Mikor? Hogyan? Miért?

2022.10.24.

Hogyan kerül a borzongás az ifjúsági könyvekbe? Szabad-e, jó-e félelmetes történeteket írni, szülőként a gyerekünk kezébe adni vagy megengedni, hogy ilyen könyvet válasszon magának?

Mennyi idős kortól engedjük a gyereknek a "para-sztorikat"? A rémisztő történeteket kedvelő gyerekeket vajon mi vonzza ezekben a történetekben? Szülőként hogyan mérjük fel, mi való már nekik, mi az amivel várni kell és melyik az a történet, ami a gyerekünknek nem lenne baj ha teljesen kimaradna.

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ Peer Krisztina gyermekpszichológussal, meseterapeutával és Kovács Attilával, aki Holden Rose néven írt már számtalan ifjúsági könyvet és most jelent meg két igen "paráztatós" kötete, A lapátos fickó és az Azonosított repülő tárgy a Móra Kiadó Lapozz és parázz!-sorozatában. A témát illetően a ti véleményeteket, tapasztalataitokat is megkérdezzük a beszélgetést megelőző este, a Neveljünk olvasókat! csoportban. Oda is és a beszélgetésre is nagy szeretettel várunk benneteket!

Az eseményről bővebben itt

Kövessétek a beszélgetést 20:30-tól az Égigérő oldalán!

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Rovat további hírei:
Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Móra 12 04KőszeghyTandori SzubjektívSzabadmattÉS Páratlan oldalA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó lesz
Belépés