Könyvhét 2023
SZERZŐI KIADÁS
PROFI MÓDON
Tandori Dezső
TANDORI SZUBJEKTÍV
Csokonai Attila
SZABADMATT
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
SZERZŐI KIADÁS<br>PROFI MÓDON Tandori Dezső <br> TANDORI SZUBJEKTÍV Csokonai Attila <br> SZABADMATT Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek...
Könyvhét.hu online

Suzanne Collins 2025-re ígéri Az éhezők viadala ötödik kötetét

MTI - 2024.06.06.

Suzanne Collins bejelentette, hogy jövőre jelenik meg Az éhezők viadala című regénysorozatának újabb kötete.

A Sunrise on the Reaping című regény már a sorozat ötödik könyve lesz. A könyv az eredeti trilógia előzményeit mutatja be, 40 évvel az Énekesmadarak és kígyók balladája című regény története után játszódik.
A regény témájával kapcsolatban Collins elmondta, hogy "a propaganda felhasználásával és azok hatalmával foglalkozik, akik a narratívát irányítják" - idézte csütörtökön az írónőt a Variety.com.
A Sunrise on the Reaping 2025. március 18-án jelenik meg. A regény megfilmesítéséről a hollywoodi hírportál szerint még nincs szó.
Az Énekesmadarak és kígyók balladájának filmváltozata tavaly novemberben debütált a mozikban Rachel Zegler és Tom Blyth főszereplésével, és mintegy 337 millió dolláros (120,7 milliárd forintos) globális bevételt hozott.
Az eredeti trilógiából négy kasszasikert forgattak Jennifer Lawrence főszereplésével. Az éhezők viadala-filmsorozat összességében 3,3 milliárd dolláros (1181 milliárd forintos) bevételt hozott a Lionsgate stúdiónak.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Rovat további hírei:
Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:KőszeghyÉS Páratlan oldalTandori SzubjektívSzabadmatttandori.huA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó lesz
Belépés